SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges elÅ‘tt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viaÈ›a noastră È™colară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítÅ‘ hétköznapi életünkbÅ‘l.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
DATE STATISTICE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID-19
Siguranța pe Internet - clasa a VIII-a A

Activitatea a fost È›inută la Liceul de Arte "Aurel Popp" Satu Mare în data de 15.05.2015 în sala de informatică cu elevii clasei a VIII-a A ÅŸi a durat, aproximativ 1 oră.

Voluntari Sigur.Info: DoboÈ™-Lazăr Liliana, Balázs-Varhol Irma, Săsăran Mariana

În cadrul proiectului „SiguranÈ›a pe internet”, elevii clasei a VII-a A au desfășurat o serie de activități, precum: filme reprezentative, educative, despre tema SiguranÈ›ei pe internet, dezbateri, realizare de materiale PowerPoint.

Având în față un examen de evaluare al cunoÈ™tinÈ›elor din anii de gimnaziu, s-ar putea afirma că elevii clasei a VIII-a nu ar avea foarte mult timp pentru distracÈ›ii inocente ori plimbări pe Facebook. Și totuÈ™i cu cât munca e mai intensă, cu atât tentaÈ›ia relaxării, prin orice mijloace e mai periculoasă.

ToÈ›i elevii au recunoscut că petrec mai mult timp pe internet, decât cu părinÈ›ii, că Facebook-ul e un viciu, o „boală plăcută”, care deÈ™i nu le oferă nimic concret, este dorită È™i prelungită de către mulÈ›i dintre ei. De asemenea, cam toÈ›i dintre cei prezenÈ›i au subliniat ideea că au auzit de avantajele cunoaÈ™terii internetului, dar È™i de pericolele pe care le reprezintă expunerea excesivă a vieÈ›ii personale, dar nu o consideră o problemă care ar putea scăpa de sub control. Urmărind diverse file educative, pe tema siguranÈ›ei pe internet, cei mai mulÈ›i elevi au concluzionat că îÈ™i cunosc limitele È™i È™tiu când să se oprească în a posta materiale, fotografii.

Dezbaterile s-au finalizat apoi cu realizarea unor materiale PowerPoint, sugestive pentru tema siguranÈ›ei pe internet.  

 

EXAMEN PENTRU COMPLETARE DE LOCURI
ROSE
ÎNSCRIERE ÎN CLASA A V-A AN ȘCOLAR 2024-2025
Contact

Adresa :
str. Jean Calvin nr. 10-6,
Satu Mare,
România

 

Telefon :0261716123 

Mobil: 0784207270

 

E-mail: licartasatumare@yahoo.com



Web:
www.aurelpoppsm.ro