SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges előtt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viața noastră școlară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítő hétköznapi életünkből.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
Date statistice vaccinare împotriva COVID-19
Deviza şcolii
  • Într-o societate în continuă schimbare, în circumstanţele în care individul are nevoie de o orientare culturală, Liceul de Artă "Aurel Popp" Satu Mare este o alegere potrivită şi singulară, fiind singura instituţie de cultură sătmareană, care, pornind de la o baza materială diversificată, modernă si cu o susţinere de excepţie a unui corp profesoral competent, oferă o iniţiere şi o perfecţionare continuă în tainele artelor plastice şi a muzicii. Ştim că nevoia de cultură este o condiţie a existenţei omului ca şi entitate raţională, reflexivă, deci venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cea mai sensibilă definiţie a frumosului şi cu o posibilitate unică de construire a universului interior a unui copil şi a unui adolescent.
     
  • Orele de muzica sunt planificate separat in functie de programul profesorului si a elevului.