SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges elÅ‘tt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viaÈ›a noastră È™colară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítÅ‘ hétköznapi életünkbÅ‘l.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
DATE STATISTICE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID-19
Deviza ÅŸcolii
  • Într-o societate în continuă schimbare, în circumstanÅ£ele în care individul are nevoie de o orientare culturală, Liceul de Artă "Aurel Popp" Satu Mare este o alegere potrivită ÅŸi singulară, fiind singura instituÅ£ie de cultură sătmareană, care, pornind de la o baza materială diversificată, modernă si cu o susÅ£inere de excepÅ£ie a unui corp profesoral competent, oferă o iniÅ£iere ÅŸi o perfecÅ£ionare continuă în tainele artelor plastice ÅŸi a muzicii. Åžtim că nevoia de cultură este o condiÅ£ie a existenÅ£ei omului ca ÅŸi entitate raÅ£ională, reflexivă, deci venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cea mai sensibilă definiÅ£ie a frumosului ÅŸi cu o posibilitate unică de construire a universului interior a unui copil ÅŸi a unui adolescent.
     
  • Orele de muzica sunt planificate separat in functie de programul profesorului si a elevului.