Informaţii

 

 

 

Lista copiilor admiși la clasele pregătitoare

Calendar înscriere clasa pregătitoare şi clasa I  2016/2017

Locuri rămase

 

      

Invitație pentru părinți, copii și educatoare

Meghívunk szülőket, gyerekeket és ovónőket


Stimaţi părinţi,

Site-ul Liceului de Arte “Aurel Popp” Satu Mare oferă o bogată documentaţie şi informaţii suplimentare, complexe privind testarea aptitudinilor elevilor care doresc să studieze la acest liceu vocaţional în clasa I, în anul şcolar 2015-2016, totodată și informații referitoare la înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.

Astfel la clasa I elevii beneficiază de iniţiere în teoria muzicii, în studiul viorii sau al pianului. Liceul de Arte “Aurel Popp” Satu Mare oferă un climat artistic armonios, stimulativ, astfel încât fiecare elev să îşi poată identifica potenţialul destin artistic.

Suntem deschişi spre o colaborare optimă cu părinţii, în vederea susţinerii fiecărui talent. Cadrele didactice care predau la aceste clase - atât doamnele învăţătoare cât şi profesorii de specialitate – au o pregătire profesională de excepţie şi abilităţi pedagogice adecvate lucrului cu elevii de la clasa I, cât şi clasa pregătitoare. De asemenea elevii de la clasa I, precum şi cei de la clasa pregătitoare pot lua prânzul în sala de masă a liceului, mâncarea fiind adusă în sistem catering.În speranţa că printre rândurile de mai sus aţi identificat informaţii stimulative şi atractive privind o modalitate unică de a vă ajuta şi promova „micul Mozart” din familie, vă aşteptăm cu drag în clasa I, respectiv în clasa pregătitoare la Liceul de Arte “Aurel Popp” Satu Mare, în anul şcolar 2015-2016.

 

Informaţii pentru părinţi oferite de către Inspectoratul Şcolar Judeţean

http://www.isj.sm.edu.ro/isj/index.php?option=com_content&task=view&id=118

INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN SATU MARE
Str. 1 Decembrie 1919, nr. 6, Satu Mare, jud. Satu Mare, cod 440010
Telefon/ fax: 0261 712175; 0261 713441
www.isj.sm.edu.ro

Informaţii pentru părinţi de pe pagina oficială a Ministerului Educaţiei Naţionale

http://www.edu.ro/index.php/articles/c1085/

 

Contact

Adresa :
str. Jean Calvin nr. 10-6,
Satu Mare,
România

 

Telefon / Fax :

0261716123 (Romtelecom) 0361413142 (RDS)

 

E-mail: licartasatumare@yahoo.comWeb:
www.aurelpoppsm.ro