SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges elÅ‘tt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viaÈ›a noastră È™colară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítÅ‘ hétköznapi életünkbÅ‘l.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
DATE STATISTICE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID-19
Parteneriat transfrontalier RO-HU

Február 2-án és 3-án az Aurel Popp Művészeti Líceum nagy szeretettel fogadta a Sárospataki Református Gimnázium néhány kiválló pedagógusát. Megtiszteltetés volt számunkra ez a látogatás. 
În 2 È™i 3 februarie Liceul de Atrte "Aurel Popp" a avut onoarea de a primi câÈ›iva dascăli deosebiÈ›i de la Gimnaziul Reformat din Sárospatak. MulÈ›umim frumos de vizită.

 

 

 

Két iskola közös céljai.
Două ÅŸcoli cu scopuri comune. 
Nagy megtiszteltetésben volt részünk, amikor meghívást kaptunk Nagy Ballo Csaba Nagy-baló, a Sárospataki Gimnázium és Általános Iskola igazgatójától, hogy meglátogassuk iskolájukat. Szavakban nehéz összefoglalni mindazt a csodálatos élményt amiben részünk volt, valamint azt a meleg vendégszeretetet amivel fogadtak bennünket.
Köszönjük szépen mindenkinek a felejthetetlen, élményekben és emlékekben gazdag látogatást.

isztelettel az Aurel Popp Művészeti Líceum néhány pedagógusa😊

Am avut onoarea să fim invitaÈ›i de directorul Colegiului Reformfat, din Sárospatak, Csaba Nagy Balo, pentru o vizită colegială, cuvintele sunt puÈ›ine pentru a descrie toate experienÈ›ele ÅŸi amintirile trăite în urma acestei vizite.
Dorim să le mulțumim pentru ospitalitatea călduroasă cu care ne au primit. Cu mult respect reprezentanții Liceului de Arte ,,Aurel Popp"
EXAMEN PENTRU COMPLETARE DE LOCURI
ROSE
ÎNSCRIERE ÎN CLASA A V-A AN ȘCOLAR 2024-2025
Contact

Adresa :
str. Jean Calvin nr. 10-6,
Satu Mare,
România

 

Telefon :0261716123 

Mobil: 0784207270

 

E-mail: licartasatumare@yahoo.com



Web:
www.aurelpoppsm.ro