Parteneriat transfrontalier RO-HU

Február 2-án és 3-án az Aurel Popp Művészeti Líceum nagy szeretettel fogadta a Sárospataki Református Gimnázium néhány kiválló pedagógusát. Megtiszteltetés volt számunkra ez a látogatás. 
În 2 și 3 februarie Liceul de Atrte "Aurel Popp" a avut onoarea de a primi câțiva dascăli deosebiți de la Gimnaziul Reformat din Sárospatak. Mulțumim frumos de vizită.

 

 

 

Két iskola közös céljai.
Două şcoli cu scopuri comune. 
Nagy megtiszteltetésben volt részünk, amikor meghívást kaptunk Nagy Ballo Csaba Nagy-baló, a Sárospataki Gimnázium és Általános Iskola igazgatójától, hogy meglátogassuk iskolájukat. Szavakban nehéz összefoglalni mindazt a csodálatos élményt amiben részünk volt, valamint azt a meleg vendégszeretetet amivel fogadtak bennünket.
Köszönjük szépen mindenkinek a felejthetetlen, élményekben és emlékekben gazdag látogatást.

isztelettel az Aurel Popp Művészeti Líceum néhány pedagógusa😊

Am avut onoarea să fim invitați de directorul Colegiului Reformfat, din Sárospatak, Csaba Nagy Balo, pentru o vizită colegială, cuvintele sunt puține pentru a descrie toate experiențele şi amintirile trăite în urma acestei vizite.
Dorim să le mulțumim pentru ospitalitatea călduroasă cu care ne au primit. Cu mult respect reprezentanții Liceului de Arte ,,Aurel Popp"