SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges elÅ‘tt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viaÈ›a noastră È™colară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítÅ‘ hétköznapi életünkbÅ‘l.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
Date statistice vaccinare împotriva COVID-19
Az Internet biztonsága az „Aurel Popp” Művészeti Líceumban

A Sigur.Info az EU által társfinanszírozott program, amely 2008-tól kezdte meg működését. A konzorcium tagjai: SalvaÈ›i Copiii Romania – Coordonator naÈ›ional, FOCUS – Centrul Român pentru Copii DispăruÈ›i È™i ExploataÈ›i Sexual és Positive Media. A projekt egy többéves közösségi program része, mely az Internet és az online technológiák biztonságosabb használatát helyezi elÅ‘térbe. 

Az Iskola Másként hetében, egy sor tevékenység keretében, különbözÅ‘ osztályoknak, különbözÅ‘ módon dolgozták fel a „Biztonságosabb Internet” témát: az elÅ‘készítÅ‘ osztályoknak 0 A és 0 B, valamint az I B, VI B és VIII B (Jester és a Titokzatos HercegnÅ‘); I B (Mire jó az Internet?);III A (A szavak felhÅ‘je); III B (Bibi és barátai); IV A (Így IGEN/Így NEM); VI A, VII A, VII B, VIII B, IX B és IX C (Gubancok és események, a következÅ‘ alfejezetekkel: „Az információ hitelessége”, „Ki a kép tulajdonosa”,  „Kit érdekel?”, „Találkozás”, „A feltöltés és annak védelme”); VII B, VIII B (plakátok: ElÅ‘nyök és kockázatok). Összesen 194 diák vett részt a tevékenységeken. Voltak, akik 2-3 tevékenységen is részt vettek. A szülÅ‘k képviseletében Bokor Erika vett részt az elÅ‘készítÅ‘ osztály tevékenységén.

A rendezvények résztvevÅ‘i: a Sigur.Info önkéntesek - Balázs-Varhol Irma, dr. Mares Georgeta, Ligeti Csilla, Dobos-Lazăr Liliana, Precup Cosmina, Némethy Ildikó; tanárok - Vékás Benjamin, Szigethy EnikÅ‘, Mészáros Gergely Rudolf; a Szatmárnémeti TanfelügyelÅ‘ség képviselÅ‘je - Săsăran Mariana; a Szatmárnémeti Városháza képviselÅ‘je - Anderco Vasile Radu.

ROSE
Înscriere în clasa a V-a an școlar 2022-2023
Contact

Adresa :
str. Jean Calvin nr. 10-6,
Satu Mare,
România

 

Telefon / Fax :0261716123  - Indisponibil pentru probleme tehnice

Mobil: 0784207270

 

E-mail: licartasatumare@yahoo.comWeb:
www.aurelpoppsm.ro