SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges elÅ‘tt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viaÈ›a noastră È™colară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítÅ‘ hétköznapi életünkbÅ‘l.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
DATE STATISTICE VACCINARE ÎMPOTRIVA COVID-19
Zenei megmérettetés Zilahon - 2015 február 28

Zilahon rendezték meg nemrég az Országos Hangszeres ElÅ‘adói Tantárgyverseny megyeközi szakaszát.

 

A gálán Voropciuc Izabela lépett fel

 

         A megmérettetésen, melynek a Ioan Sima Művészeti Líceum adott otthont, a Bihar, Kolozs, Máramaros, Szatmár és Szilágy megyei művészeti líceumok III–VIII. osztályos diákjai vettek részt, különbözÅ‘ hangszeres kategóriákban. Az elsÅ‘ napon rendezték meg a versenyt, a második napon pedig díjkiosztásra és gálára került sor, amelyen a szatmári csapatból Voropciuc Izabela lépett fel. A szatmárnémeti Aurel Popp Művészeti Líceum ügyes zongoristái és hegedűsei nem tértek haza üres kézzel a versenyrÅ‘l. A hatodikos zongorista, Voropciuc Izabela (felkészítÅ‘: Manfrédi Annamária) elsÅ‘ díjat nyert, csakúgy mint az ötödikes hegedűs Rusu Thais (felkészítÅ‘: Cuzdriorean Rodica) és a nyolcadikos From-Cocaci Lucian (felkészítÅ‘: Răceu LuminiÅ£a), zongorán az ötödikes Simioniuc Maria (felkészítÅ‘: Manfrédi Annamária) és a harmadikos Struczuj Evelin Zsuzsa (felkészítÅ‘: Kusnyer Angela) harmadik díjban részesült, a nyolcadikos Opre Teodorának (felkészítÅ‘: Bartha Gyöngyi) pedig dicsérettel jutalmazták hegedűjátékát.