SĂPTĂMÂNA ARTEI
Facebook
„Arta este o imensă deschidere spre tot ceea ce este posibil.” Victor Hugo
„A művészet hatalmas nyitás minden lehetséges előtt." Victor Hugo
Săptămâna artei la Liceul de Arte ,,Aurel Popp" debutează cu momente din viața noastră școlară imortalizate într-un videoclip realizat în colaborare cu Centrul Cultural G. M. Zamfirescu.
A művészetek hetét egy videóklippel indítjuk az Aurel Popp Művészeti Líceumban, mely egy kis ízelítő hétköznapi életünkből.
Köszönjük a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatását.
Date statistice vaccinare împotriva COVID-19
Artisti plastic pentru o zi - Proiectul Naţional „Ziua Ştafetei - Acum decid eu” iniţiat de Fundaţia „Terre des hommes”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, organizat la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”

 

Prof. Scripor Lola a participat în calitate de mentor al elevei Andreea Stanciu în perioada 18-21 noiembrie 2014 în cadrul Proiectul Naţional „Ziua Ştafetei- Acum decid eu” iniţiat de Fundaţia „Terre des hommes”, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, organizat la Colegiul Naţional „Doamna Stanca”. Scopul proiectului a fost  acela de a  marca Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului, prin asigurarea unui cadru pentru exercitarea dreptului la participare al elevilor la deciziile importante  din viaţa lor şi a comunităţii în care trăiesc. Astfel, 20 de elevi ai colegiului au avut ocazia de a fi iniţiaţi de către mentorii lor în meseriile pe care doresc să le exercite în viitor. Andreea Stanciu a experimentat pentru o zi, alături de prof. Scripor Lola ce înseamnă şi cum se desfăşoară activitatea unui artist plastic.